Het laatste nieuws omtrent crypto

 • Ontdek Nu: Welke crypto schoot 2.000% omhoog in slechts 1,5 maand?
  by Jeroen van Welsenes (Newsbit) on 7 december 2023 at 17:30

  Ontdek de cryptomunt die binnen 1,5 maand met 2.000% steeg. Lees ons artikel voor exclusieve details en inzichten over deze spectaculaire groei! Het bericht Ontdek Nu: Welke crypto schoot 2.000% omhoog in slechts 1,5 maand? verscheen eerst op Newsbit.

 • Crypto Analist Voorspelt 70% ADA Koers Stijging December – Kan Cardano 1 Euro Worden?
  by Joren Verdoes (Bitcoinmagazine.nl) on 7 december 2023 at 15:57

  Recente ontwikkelingen in de wereld van Cardano (ADA) hebben de aandacht getrokken van crypto analisten, die optimistisch zijn over de toekomst van deze opkomende cryptomunt.  In dit artikel geven we een samenvatting van het recente ADA-nieuws en de prognoses van crypto analisten verkennen. De grote vraag die velen stellen: Kan Cardano de grens van 1… Continue reading Crypto Analist Voorspelt 70% ADA Koers Stijging December – Kan Cardano 1 Euro Worden? The post Crypto Analist Voorspelt 70% ADA Koers Stijging December – Kan Cardano 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

 • Ripple Koers Verwachting: “Nu Of Nooit” Investeringsmoment Voor XRP, Kan Ripple 1 Euro Waard Worden Dit Jaar?
  by Tristan Fleerkate (Bitcoinmagazine.nl) on 7 december 2023 at 15:33

  Ripple (XRP) is in de wereld van de grote crypto een enigszins vreemde eend in de bijt. De token gaat bijna altijd z’n eigen gangetje, en weet soms resultaten neer te zetten die helemaal niet gelijk zijn aan die van de rest van de cryptomarkt. Zo leed de token over de afgelopen maand gezien een… Continue reading Ripple Koers Verwachting: “Nu Of Nooit” Investeringsmoment Voor XRP, Kan Ripple 1 Euro Waard Worden Dit Jaar? The post Ripple Koers Verwachting: “Nu Of Nooit” Investeringsmoment Voor XRP, Kan Ripple 1 Euro Waard Worden Dit Jaar? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

 • CoinGecko: meer dan de helft van de landen wereldwijd hebben crypto-activa gelegaliseerd
  by Hidde Scheper (Newsbit) on 7 december 2023 at 15:15

  Uit een nieuw rapport van CoinGecko blijkt dat cryptocurrencies wereldwijd door meer dan de helft van de landen gelegaliseerd zijn. Het bericht CoinGecko: meer dan de helft van de landen wereldwijd hebben crypto-activa gelegaliseerd verscheen eerst op Newsbit.

 • Deze indicator voorspelt wanneer de Bitcoin koers gaat dalen
  by Jeroen van Welsenes (Newsbit) on 7 december 2023 at 15:11

  Ontdek hoe deze indicator helpt bij het voorspellen van Bitcoin-correcties. Essentiële informatie voor elke crypto-investeerder. Het bericht Deze indicator voorspelt wanneer de Bitcoin koers gaat dalen verscheen eerst op Newsbit.

 • Rusland debuteert met grensoverschrijdende betalingen in Tether
  by Hidde Scheper (Newsbit) on 7 december 2023 at 14:05

  Exved brengt grensoverschrijdende betalingsoplossing met Tether stablecoin naar Russische juridische entiteiten. Het bericht Rusland debuteert met grensoverschrijdende betalingen in Tether verscheen eerst op Newsbit.

 • CEO van JP Morgan vindt bitcoin voor criminelen: Reacties op ‘hypocriete’ bankdirecteur
  by Redactie (Bitcoinmagazine.nl) on 7 december 2023 at 14:03

  De CEO van JPMorgan, Jamie Dimon, krijgt forse kritiek na zijn uitspraken over crypto en bitcoin. De bankdirecteur laat zich vaker negatief uit over deze industrie. Tijdens een hoorzitting van de Amerikaanse Senaatscommissie voor Bankwezen, Huisvesting en Stedelijke Zaken benoemt hij Bitcoin en andere cryptomunten als voornaamste middel voor criminele activiteiten. Dimon, die sinds 2005… Continue reading CEO van JP Morgan vindt bitcoin voor criminelen: Reacties op ‘hypocriete’ bankdirecteur The post CEO van JP Morgan vindt bitcoin voor criminelen: Reacties op ‘hypocriete’ bankdirecteur appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

 • Robinhood lanceert crypto handelsapp in Europa
  by Redactie (Bitcoinmagazine.nl) on 7 december 2023 at 13:25

  Robinhood, de beleggingsapp, heeft vandaag de lancering van zijn crypto-handelsapp in de Europese Unie aangekondigd. De app gaat live op donderdag, met meer dan 25 munten en tokens beschikbaar voor investeerders, waaronder bitcoin, ether en SOL. Het bedrijf lanceerde zijn brokersdiensten in het Verenigd Koninkrijk slechts één week geleden na twee mislukte pogingen. Een daarvan… Continue reading Robinhood lanceert crypto handelsapp in Europa The post Robinhood lanceert crypto handelsapp in Europa appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

 • Is Bitcoin overgewaardeerd? Onthullende inzichten uit historische data
  by Jeroen van Welsenes (Newsbit) on 7 december 2023 at 13:18

  Ontdek of Bitcoin overgewaardeerd is met diepgaande analyses en onthullende inzichten uit historische data. Lees nu voor cruciale crypto-informatie! Het bericht Is Bitcoin overgewaardeerd? Onthullende inzichten uit historische data verscheen eerst op Newsbit.

 • $SOL zou in december 3x kunnen stijgen; Zal $GFOX 10X na voorverkoop?
  by Persbericht (Newsbit) on 7 december 2023 at 13:00

  Eén van de toppresteerders in de crypto-rally van november was Solana. Een andere altcoin die een bullish momentum opgebouwd is Galaxy Fox. Het bericht $SOL zou in december 3x kunnen stijgen; Zal $GFOX 10X na voorverkoop? verscheen eerst op Newsbit.