Het laatste nieuws omtrent crypto

 • Bitcoin korte termijn – dubbele top daling of aanloop naar nieuw record?
  by Jeroen Kok (CryptoTips) on 25 mei 2024 at 11:09

  Last Updated on 25 mei 2024 by CryptoTips.eu Bitcoin heeft er een heel bewogen eerste vijf maanden van 2024 opzitten. Nadat een Bitcoin ETF werd goedgekeurd begin januari zagen we eerst een sell the news beweging naar beneden, waarna we in februari en maart snel hoger gingen. Half maart tikten we zelfs een nieuw record

 • Nvidia presteert beter dan Bitcoin, maar toekomstverwachtingen verschillen
  by Hidde Scheper (Newsbit) on 25 mei 2024 at 10:08

  In de afgelopen tien jaar heeft technologiebedrijf Nvidia (NVDA) betere resultaten behaald dan Bitcoin (BTC), zo blijkt uit recente analyses. Het bericht Nvidia presteert beter dan Bitcoin, maar toekomstverwachtingen verschillen verscheen eerst op Newsbit.

 • De Bitcoin bullmarkt is niet voorbij en dit is waarom
  by Thom Derks (Newsbit) on 25 mei 2024 at 08:49

  Is de bullmarkt van Bitcoin alweer voorbij? Deze datapunten suggereren van niet, maar wanneer gaan we dan weer stijgen met de Bitcoin koers? Het bericht De Bitcoin bullmarkt is niet voorbij en dit is waarom verscheen eerst op Newsbit.

 • Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017
  by Thom Derks (Newsbit) on 25 mei 2024 at 07:40

  De populaire analist Jelle voorspelt een gigantische koersuitbraak van Bitcoin als we voorbij de $75.000 kunnen komen. Het bericht Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017 verscheen eerst op Newsbit.

 • Ethereum ETF Krijgt Goedkeuring – Gaat Ethereum Stijgen en Welke Altcoins Liften Mee?
  by Persbericht (Newsbit) on 25 mei 2024 at 06:24

  Kort geleden zijn de ETFs voor Ethereum goedgekeurd en je zou kunnen zeggen dat dit een positieve ontwikkeling is in de cryptowereld. Het bericht Ethereum ETF Krijgt Goedkeuring – Gaat Ethereum Stijgen en Welke Altcoins Liften Mee? verscheen eerst op Newsbit.

 • Samson Mow: Ripple probeert ‘goedkoop te scoren’ met slecht nieuws over Tether
  by Thom Derks (Newsbit) on 25 mei 2024 at 06:00

  Samson Mow is razend en claimt dat Brad Garlinghouse van Ripple ten onrechte onzin over Tether de wereld inhelpt. Het bericht Samson Mow: Ripple probeert ‘goedkoop te scoren’ met slecht nieuws over Tether verscheen eerst op Newsbit.

 • Goedemorgen Bitcoin: Inspiratie voor Dogecoin overleden
  by Robin Heester (Bitcoinmagazine.nl) on 25 mei 2024 at 04:00

  Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt. Dogecoin hond is overleden Kabosu, de hond die de makers van Dogecoin en Shibu Inu inspireerde, is onlangs overleden, meldt Coindesk. Er komt een afscheidsfeest voor de populaire hond op zondag in een park in de Japanse… Continue reading Goedemorgen Bitcoin: Inspiratie voor Dogecoin overleden The post Goedemorgen Bitcoin: Inspiratie voor Dogecoin overleden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

 • Dogecoin hond is overleden
  by Wessel Simons (Bitcoinmagazine.nl) on 24 mei 2024 at 21:00

  Kabosu, de hond die de makers van Dogecoin en Shibu Inu inspireerde, is onlangs overleden, meldt Coindesk. Dogecoin hond is overleden Er komt een afscheidsfeest voor de populaire hond op zondag in een park in de Japanse stad Narita. De populaire hond Kabosu, het gezicht van Dogecoin en verschillende andere meme-tokens, stierf op vrijdagochtend, schreef… Continue reading Dogecoin hond is overleden The post Dogecoin hond is overleden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

 • DePIN project Dabba lanceert wereldwijde campagne voor de verkoop van Wi-Fi Hotspots
  by Raul Gavira (Bitcoinmagazine.nl) on 24 mei 2024 at 20:00

  In een belangrijke stap om de toegankelijkheid van het internet te verbeteren, heeft Dabba, een gedecentraliseerd fysiek infrastructuurnetwerk (DePIN), de wereldwijde lancering van Wi-Fi-hotspots aangekondigd. Dit volgt op een succesvol testnetwerk dat meer dan 1.500 hotspots verspreidde in landelijke en semi-stedelijke gebieden in India. In lijn met visie voor toegankelijk internet De nieuwste uitrol is… Continue reading DePIN project Dabba lanceert wereldwijde campagne voor de verkoop van Wi-Fi Hotspots The post DePIN project Dabba lanceert wereldwijde campagne voor de verkoop van Wi-Fi Hotspots appeared first on Bitcoinmagazine.nl.

 • IMF voert druk op goudvaluta Zimbabwe op met ‘belangrijke beleidsactie’
  by Redactie (Bitcoinmagazine.nl) on 24 mei 2024 at 19:04

  Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) laat zich voor het eerst uit over de nieuwe door goud gedekte fiatvaluta van Zimbabwe. Ze noemen het een belangrijke beleidsstap, of in het Engels: “Policy Action”. Naar verluidt heeft de mondiale geldschieter plannen om in juni een team naar het Afrikaanse land te sturen om de prestaties van de… Continue reading IMF voert druk op goudvaluta Zimbabwe op met ‘belangrijke beleidsactie’ The post IMF voert druk op goudvaluta Zimbabwe op met ‘belangrijke beleidsactie’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.