Het laatste nieuws omtrent crypto

  • WisdomTree trekt aanvraag voor Ethereum ETF terug
    by Robin Heester (Bitcoinmagazine.nl) on 7 september 2024 at 19:45

    WisdomTree trekt de aanvraag teug voor hun Ethereum ETF. WisdomTree Ethereum Trust, gevestigd in New York, heeft op 6 september 2024 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een verzoek ingediend om zijn registratieverklaring op formulier S-1 in te trekken. Geen Etherfonds WisdomTree, een bekende speler op het gebied van op de beurs verhandelde… Continue reading WisdomTree trekt aanvraag voor Ethereum ETF terug Het bericht WisdomTree trekt aanvraag voor Ethereum ETF terug is geschreven door Robin Heester en verscheen als eerst op Bitcoinmagazine.nl.

  • Samson Mow: Bitcoin prijs kan naar $100.000 stijgen ondanks angst en marktcorrectie
    by Willem Spork (Newsbit) on 7 september 2024 at 18:45

    Samson Mow blijft optimistisch over Bitcoin, ondanks angst in de markt, en ziet kansen voor een stijging naar $100.000. Het bericht Samson Mow: Bitcoin prijs kan naar $100.000 stijgen ondanks angst en marktcorrectie verscheen eerst op Newsbit.

  • Is september de perfecte maand om goedkoop Bitcoin te kopen?
    by Dirk van Haaster (Bitcoinmagazine.nl) on 7 september 2024 at 18:00

    Vandaag is de Bitcoin koers en de koers van andere grote cryptocurrencies flink gedaald. Nu hebben we al vaker gezien dat september vaak een slechte maand is voor crypto, voordat de koersen in oktober weer flink stijgen. Maar betekent dit dat september een goede kans biedt om voor goedkope prijzen crypto te kopen? Is september… Continue reading Is september de perfecte maand om goedkoop Bitcoin te kopen? Het bericht Is september de perfecte maand om goedkoop Bitcoin te kopen? is geschreven door Dirk van Haaster en verscheen als eerst op Bitcoinmagazine.nl.

  • VanEck besluit Ethereum Futures ETF te liquideren
    by Marijn van Leeuwen (Bitcoinmagazine.nl) on 7 september 2024 at 17:30

    VanEck liquideert haar Ethereum Futures ETF te midden van uitstromen en prijsdalingen. VanEck heeft besloten haar Ethereum Futures ETF te sluiten en beleggers uit te betalen. Dit is het resultaat van de aanhoudende uitstromen en dalingen waar de cryptomarkt mee geconfronteerd wordt.  Ethereum Futures ETF geliquideert Op 6 september maakte VanEck, een bekende vermogensbeheerder en… Continue reading VanEck besluit Ethereum Futures ETF te liquideren Het bericht VanEck besluit Ethereum Futures ETF te liquideren is geschreven door Marijn van Leeuwen en verscheen als eerst op Bitcoinmagazine.nl.

  • Ripple-medeoprichter steunt campagne Kamala Harris
    by Jeroen van Welsenes (Newsbit) on 7 september 2024 at 17:05

    Ripple-medeoprichter steunt Kamala Harris, terwijl onzekerheid blijft over Gary Gensler en de juridische strijd tussen Ripple en de SEC. Het bericht Ripple-medeoprichter steunt campagne Kamala Harris verscheen eerst op Newsbit.

  • Solana koers kan snel stijgen: Dit is waarom analisten bullish zijn!
    by Dirk van Haaster (Bitcoinmagazine.nl) on 7 september 2024 at 17:00

    De daling van gisteravond door de negatieve banenrapporten in Amerika heeft ook de Solana koers geraakt. De koers daalde richting $122, maar wist snel te herstellen tot $128. Toch zijn er enkele analisten, zoals Ali Martinez, die denken dat Solana binnenkort weer zal stijgen. Historische patronen geven hoop op stijging van Solana koers Volgens de… Continue reading Solana koers kan snel stijgen: Dit is waarom analisten bullish zijn! Het bericht Solana koers kan snel stijgen: Dit is waarom analisten bullish zijn! is geschreven door Dirk van Haaster en verscheen als eerst op Bitcoinmagazine.nl.

  • Dit verwachten drie Nederlandse analisten van de Bitcoin koers na de scherpe daling
    by Dirk van Haaster (Bitcoinmagazine.nl) on 7 september 2024 at 15:00

    De Bitcoin koers staat nu ongeveer 10% boven het laagste punt van $49.577 van dit jaar, dat op 5 augustus werd bereikt. Analisten maken zich echter zorgen dat de koers onder de $52.000 kan zakken voordat er een herstel komt. Gisteravond viel de Bitcoin koers met meer dan 5,9%, van $56.984 tot onder de $53.000.… Continue reading Dit verwachten drie Nederlandse analisten van de Bitcoin koers na de scherpe daling Het bericht Dit verwachten drie Nederlandse analisten van de Bitcoin koers na de scherpe daling is geschreven door Dirk van Haaster en verscheen als eerst op Bitcoinmagazine.nl.

  • Rechter geeft groen licht: Coinbase aangeklaagd voor misleiding aandeelhouders
    by Willem Spork (Newsbit) on 7 september 2024 at 15:00

    Federale rechter wijst poging van Coinbase af om groepsrechtszaak van aandeelhouders te verwerpen, met focus op SEC-vervolging en koersdalingen. Het bericht Rechter geeft groen licht: Coinbase aangeklaagd voor misleiding aandeelhouders verscheen eerst op Newsbit.

  • Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
    by Jeroen van Welsenes (Newsbit) on 7 september 2024 at 13:30

    Bitcoin koers daalt door macro-economische onzekerheden, regelgeving en tech-verliezen, maar vertoont opvallende gelijkenissen met de cyclus van 2019. Het bericht Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag verscheen eerst op Newsbit.

  • Changpeng Zhao definitief verbannen van Binance na schikking met Amerikaanse Justitie
    by Willem Spork (Newsbit) on 7 september 2024 at 11:56

    Changpeng Zhao, voormalig CEO van Binance, definitief verbannen na schikking met Amerikaanse justitie. Binance herpositioneert zich onder nieuwe CEO Richard Teng. Het bericht Changpeng Zhao definitief verbannen van Binance na schikking met Amerikaanse Justitie verscheen eerst op Newsbit.